Nieuws


Party Vibes

Party Vibes

Wat een waanzinnige locatie Rebelle Maastricht. En wat een waanzinnig mooi Feest met KNB en The Recipe!
Formula 1 heineken dutch grand prix

Formula 1 heineken dutch grand prix

Op 1 t/m 4 september stond ik op de Fan Stage van de F1 Dutch Grand Prix iedere dag met 8000 man uit ons dak te gaan. In een heerlijk gevarieerd programma samen met: Xander de Buisonjé, Emma Heesters, Antoon, Joel Borelli, Lucas en Steve en Afrojack!
Zuidas run amsterdam 2022

Zuidas run amsterdam 2022

1 juli speelde ik samen met de altijd swingende MC/Zangeres Petra van Haren alias MC Choral tijdens de Zuidas Run 2022. Wat een heerlijke energieke sfeer met 4.000 sportief werkende mensen uit de zuidas die zich inspannen voor een 5 en de 10 km Run, perfect georganiseerd door House of Sports!
afscheid sven & irene

afscheid sven & irene

Op 23 maart kregen Sven Kramer en Ireen Wust een officiële ceremonie in een overvol Thialf die overliep naar een mooie after party. Wat een ongelofelijk eer om hiervan onderdeel te mogen zijn!
Techniek

Techniek

Van kleine privé feesten tot corporate events tot 1000 personen. Voor een mooie feestavond is heel veel mogelijk. Ik bespreek graag alle opties met u voor een fantastische feestavond.

Ro goes Club! “Miami White”

Wat een super geslaagde, eerste versie van Miami White in Laren. Supersfeer, mooie drankjes en hapjes, en natuurlijk fijne groovy clubtunes. Dat gaat een vervolg krijgen. Tot januari 2018!

Vedetten & Kroketten Stichting DON

Afgelopen zondag met SaxoJoe ons steentje bijgedragen tijdens het event “Vedetten & Kroketten” op zeilschip de Abel Tasman. Er werd een mooi bedrag opgehaald voor structureel onderzoek naar genezing van Diabetes.

DJ Ro & Friends

Company Event DJ Ro & Friends bij Fort Spijkerboor. Berenice van Leer Vocals, Dillon Lewis Percussie en Jeroen Kraaij op sax. Klik op DJ Ro & Friends voor de video

DJ Ro & Friends

DJ Ro & Friends tijdens een private party in het Cobra Café in Amsterdam. Klik op onderstaande link voor het filmpje. DJ Ro & Friends

DJ Ro & Friends!

Gisterenavond speelde ik met saxofonist Tomas Delfgaauw en MC Mavis op een heerlijke private party in Laren. #Feestjebouwendoejezo

DiscoSenations

Op Koningsnacht speelde wij voor “Vrienden van het Spiegel” De allerlekkerste 80’s & 90’s videoclips. DiscoSensations was aan!!!

Dutchweek Saalbach 22-26 maart

Hoe gaaf is het om mijn passie voor muziek en skiën te combineren bij mijn eerste Dutchweek editie in het mooie Oostenrijkse Saalbach! Ongelofelijk veel zin in om samen met saxbuddy “SaxoJoe” iedereen een te gekke feestweek te mogen bezorgen. Wie gaat er mee?

Scroll naar boven