DJ RO & FRIENDS…

Constant ben ik op zoek naar nieuwe, uitdagende vormen van entertainment. Door de warmte van een live band te combineren met de flexibiliteit van een DJ wordt de ultieme sfeer gecreëerd. Vanuit dit idee werk ik met een groot aantal professionals samen. Ieder van hen geniet ervan om samen een avond op te bouwen.

Live entertainment

Het zijn dus vaste combinaties met een goed doorgedachte show en een breed repertoire. De optredens krijgen hierdoor extra energie die direct voelbaar is door het publiek.

Mogelijkheden Dj en live entertainment:
✓ Dj Ro & saxofonist
✓ Dj Ro & zanger of zangeres
✓ Dj Ro & percussionist
✓ Dj Ro & zangeres, saxofonist & percussionist

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Ronald Steenhouwer en vraag naar de tarieven en mogelijkheden voor het boeken van Dj Ro!


DJ Ro vs Saxofonist SaxoJoe

Jeroen Kraaij en ik werken inmiddels zo’n tien jaar samen en hebben inmiddels al honderden evenementen mogen verzorgen in binnen- en buitenland.

Jeroen is bekend onder de Saxojoe en heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de nationale en de internationale muziekwereld. Hij heeft zich gespecialiseerd in het live meespelen met de sax met dj’s met uiteenlopende muziekstijlen.

Door zijn ruime ervaring voelt Saxojoe perfect aan weet hoe hij een avond omtovert naar een “Spectaculair feest”. Hij staat niet alleen bekend om zijn waanzinnige spel, maar ook om de hoge entertainmentwaarde en enthousiasme welke hij keer op keer meeneemt naar ieder feest!

DJ Ro en Saxofonist Saxojoe

Meer informatie saxofonist Saxojoe

✓ 3 uur diverse sets met Dj Ro mee
✓ Alle muziekstijlen


DJ Ro vs Zangeres Berenice van Leer

Ik werk veel samen met Berenice van Leer. Zij is veelzijdig, muzikaal en vernieuwend. Berenice is een zeer gerespecteerd zangeres en frontvrouw van “Kraak en Smaak”. Haar stemgeluid is divers en ze kan improviseren op jazz-, funk-, soul-, en housemuziek.

Met haar muzikale inbreng creëert Berenice altijd een atmosfeer waarin het publiek uit zijn dak gaat. Samen met mij en andere live-muzikanten zorgt zij voor een avond vol enthousiasme en magie.

Ze werkte samen met vele DJ’s en stond op festivals als IDFA, Supernatural, Indi- an Summer, Extrema Outdoor, Mysteryland, The Hague Jazz en meer.

DJ Ro & Zangeres Berenice van Leer_05

Meer informatie zangeres Berencie van Leer

✓ 3 uur diverse sets met Dj Ro mee
✓ Alle muziekstijlen


Dj Ro vs zangeres MC Choral

Ik heb met Petra (alias MC Choral) heb ik al veel mooie optredens mogen verzorgen, met hoogtepunten zoals Dutchweek Saalbach en Dutchweek Norway in 2017, 2018 en 2019 en diverse privé feesten.

Op het podium is zij een echte performer. MC staat voor Master of Ceremonies. Met haar unieke en perfecte timing brengt ze elke set naar grote hoogte. Het publiek smult van haar krachtige zang en opbeurende shout-outs. Al vele jaren heeft ze het voorrecht gehad om met de grootste dj’s over de hele wereld op te treden.

Als residente zangeres van het glamoureuze merk Hed Kandi reist ze over de hele wereld. De ervaring van MC Choral is een voordeel, maar haar liefde.

Dutchweek met DJ RO en MC Choral

Meer informatie zangeres MC Choral

✓ 3 uur diverse sets met Dj Ro mee
✓ Alle muziekstijlen


Dj Ro vs saxofonist Saxsymbol

Saxofonist Machiel ‘Saxsymbol’ hoort bij de absolute top als het gaat om het verzorgen van een knallende performance op zowel jazz-, lounge-, als housemuziek. Als één van ‘s werelds eerste house-saxofonisten stond hij onder meer in Dubai, Moskou, St. Tropez en Beverly Hills. Hij had tevens wereldwijde clubhits met de vermaarde DJ Gregor Salto.

Met deze sax topper verzorgde ik in 2012 in de Heineken Music Hall het voorprogramma van Jeroen van der Boom en heb meerdere corporate events en privé feesten mogen verzorgen.

Allround DJ RO en saxofonist Saxsymbol

Meer informatie saxofonist Saxsymbol

✓ 3 uur diverse sets met Dj Ro mee
✓ Alle muziekstijlen


Dj Ro vs percussionist Dillon Lewis

Dillon Lewis is een multi-muzikant die het vak begrijpt en graag inspeelt met de opbouw van mijn sets. Dillon Lewis komt uit een heel muzikale familie: zijn vader was de eerste steelpan-speler die het Caribische geluid naar Nederland bracht.

Zijn zusje, Berget Lewis, is een van de bekendste zangeressen van Nederland. Daarnaast zijn zijn broers Alvin Lewis en Rory Ronde twee gewaardeerde gitaristen in Nederland. Zij zijn onderdeel van o.a. Wouter Hamel, Ladies of Soul, New Cool Collective, Ali B, etc. 

Tegenwoordig is hij voor verschillende projecten actief als percussionist, bandcoach, mc, dj, producer, componist, organisator en docent. Zijn hoogtepunten waren de samenwerkingen met Robert Thicke, Gloria Estafan, Ladies of Soul en met Sheila E. Hieronder nog meer artiesten waarmee Dillon Lewis heeft gewerkt:

Meer informatie percussionist Dilon

✓ 3 uur diverse sets met Dj Ro mee
✓ Alle muziekstijlen

Shirma Rouse / Lois Lane/ Angela Groothuizen / Zo Gospelchoir / Lisa Lois / Jake Reese / Sister Sledge / Johnny Guitar Watson / Beef / Candy Dulfer / Brainpower / Edsilia Rombley / Berget Lewis / Giovanca / DJ Erik E / Michelle David / Sabrina Starcke / Ladies of Soul / DJ Ro 

Scroll naar boven