CLASSICS, DANCE AND MORE……

Wat ooit als hobby begon draai ik inmiddels meer dan 25 jaar als Allround DJ op de meest uiteenlopende evenementen; van hockeyfeest tot corporate event, van private party tot openbare optredens in het buitenland. Hierdoor kan ik inspelen op een breed publiek. 

OVER MIJ

Ik draai graag Dance Classics en dansbare 70’s, 80’s, 90’s en 00’s hits tot de Top 40 van vandaag, afgewisseld met lekkere opzwepende clubhits. Ook het draaien met videoclips is hierin mogelijk. Hierdoor ontstaat er altijd een soort “feel good vibe” met zomerse klanken, waardoor de dansvloer al snel gevuld raakt en waarin iedereen zich kan herkennen! 

Het succes van spetterend feest ontstaat door het scannen van het publiek en het met de juiste timing kiezen van de juiste track! Mijn sets zijn daarom nooit hetzelfde en altijd gevarieerd. 

Tevens ben ik resident DJ bij partyband ‘The Recipe”. Ik breng dan de gasten in de juiste stemming bij binnenkomst en houdt het feest dan aan als de band pauzeerd of verzorg op verzoek een sfeervolle afterparty. 

Muziek blijft altijd maatwerk! Zo bespreek ik graag vooraf wat de opdrachtgever graag wenst en vindt er meestal vooraf een locatiebezoek plaats.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Ronald Steenhouwer en vraag naar de tarieven en mogelijkheden voor het boeken van Dj Ro!  

Scroll naar boven