DDJ Ro vs Me and Mrs DEen flexibele DJ en het Live gevoel als avondvullend programma. Uit ervaring weet ik dat de kans op een onvergetelijke avond toeneemt door de combinatie van livemuziek met een DJ. Wat dat betreft is dit een succesvol concept.

Dit concept is uitermate geschikt voor tijdens bruiloften, walking dinners of als kick off van uw Event. Door een perfecte opbouw weten Me & Mrs. D. de juiste sfeer te creëren. Met hun energie en ervaring weten zij het publiek zo te bespelen dat na een een aantal uptempo nummers u bijna als vanzelf uitgenodigd wordt op de dansvloer.

Als het feest op gang is, trekt het duo zich terug en neem ik het het stokje over. Uw muziekwensen die vooraf zijn doorgenomen zal ik dan vertalen naar een aanstekelijke mix en breng zo de avond naar een hoogtepunt. Dit wordt gegarandeerd een dansfestijn om nooit te vergeten…

Voor deze show heb ik een bijzondere meubel in de vorm van een pianovleugel. Hierin zijn de piano, DJ Gear en alle techniek in verwerkt. Als voor deze show kiest, kiest u bewust voor kwaliteit. Niet alleen uitstraling maar ook voor techniek.

Scroll naar boven