Tijdens de nieuwe Zaterdagavond Show “Wedden dat ik het kan!” van SBS welke gepresenteerd gaat worden door Jeroen van der Boom, mag ik voor en tijdens de televisie opnames het publiek opwarmen met de lekkerste feel good muziek. Wedden Dat Ik Het Kan?

Het Nederlandse publiek heeft in het verleden al kennis mogen maken met veel indrukwekkende stunts en bijzondere prestaties, maar in Wedden Dat Ik Het Kan! ziet de kijker waartoe de mens nog meer in staat is. Geen uitdaging wordt geschuwd.

Met een groot publiek als ooggetuige, gaan mensen met een uniek talent in dit programma een spectaculaire uitdaging aan. De kijkers maken kennis met kandidaten die rijdend een autoband kunnen verwisselen, het gewicht van een mens kunnen raden door ze op te tillen of aan de neus weten te herkennen om welke voetballer het gaat. Maken ze het waar, dan gaan ze naar huis met 1000 euro, maar misschien is er iemand die het nog beter of sneller kan en wordt het record weer verbroken…

Kandidaten die met een buitengewoon goed geheugen of een bijzondere hobby een unieke prestatie weten neer te zetten, zijn vanaf zaterdag 22 oktober om 22.00 uur te zien bij SBS 6.

Scroll naar boven