LOUNGEMASTERS.NL

Stijlvolle Ibiza Lounge achtergrondmuziek voor uw diner, receptie, feest en evenement.

Loungemasters is perfect inzetbaar op gelegenheden waarbij sfeervolle muziek is gewenst, zonder dat dit de boventoon hoeft te voeren. Zo kan de Loungemaster DJ zich meer op de achtergrond houden, zodat u en uw gasten rustig kunnen converseren. Mocht er uiteindelijk behoefte zijn aan wat meer dansbare muziek dan kan de Loungemaster hier gemakkelijk op inspelen. Wij zorgen er altijd voor dat er qua repertoire en benodigde dj apparatuur zoveel mogelijk rekening met uw specifieke wensen en voorkeuren wordt gehouden.

Loungemasters is door meerdere DJ’s in te vullen. Onze Ibiza Lounge DJ’s hebben ervaring opgedaan in meerdere grote Clubs, Private en Corporate Events in binnen- en buitenland. Met deze ervaring weet de Lougemaster DJ zich dan ook elke gelegenheid muzikaal succesvol te begeleiden en in combinatie te boeken met saxofonist en of MC/Zangeres.

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur

Loungemasters is een concept (vanaf € 1.250,- excl. btw) die breed toepasbaar is van kleine tot grote events en bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en eventueel aangevuld met smaakvolle verlichting.

Loungemasters.nl
Scroll naar boven