Dance Sensations

Muziek gaat als een tijdlijn door ieders leven….. Muziek herinnert, herbeleeft, emotioneert, zorgt voor euforische momenten en…. laat je dansen…. Muziek is een cruciaal element voor een legendarisch feest! Iedere gelegenheid, evenement of moment verdiend daarom de perfecte party sensatie! Het concept Dance Sensations zorgt voor een exclusieve sensatie.

Dance-Sensations

Audiovisuele invulling door niet alleen de muziek te beleven, maar ook de originele videoclips en visuals te tonen. En alles in harmonie met de juiste sfeer en aankleding, afgestemd op de doelgroep. Ieder decennium is op deze manier neer te zetten. Van Dance Classics tot de hits van vandaag, of een uitgebalanceerde mix van hits door alle jaren heen. Maar ook lounge…deephouse….en groovy clubtracks.

Dance Sensations

De basis is een volledig aangekleed feest, waarbij in nauw overleg de ultieme sfeer wordt gecreëerd, zowel visueel als audiotechnisch. Daar waar gewenst uitgebreid met artiesten, danseressen, solo muzikanten of extra licht en/of geluid. Dance Sensations is breed inzetbaar en interpreteerbaar.

Per evenement moeiteloos aan te passen, om meer aan te sluiten het thema. Denk bijvoorbeeld aan

✓ Disco Sensations
✓ 90’s Sensations
✓ Summer Sensations.

Altijd en overal de perfecte ‘ Sensatie’ volgens een flexibel en aandachtig doorgesproken concept.

Scroll naar boven